SACHRELL

SACHRELL

dinerbanken recht

hoekbanken

speciale dinerbanken

produktinfo

Kleurstalen

prijzen

dealerlijst

Massief houten tafels op maat

dinertafels

Contact


Model Memphis
Afgebeeld hiernaast: diverse banken in model Memphis. Dit model dinerbank is kenmerkend door de knopen in de rug wat een perfecte balans geeft geeft van klassiek en modern. Past goed in bijna ieder interieur! Voorts kunt u nog spelen met kleuren door de biezen en de knopen in een andere kleur (naar keuze) te laten uitvoeren. Net zoals alle andere modellen wordt ook model Memphis tot op de centimeter nauwkeurig voor u op maat gemaakt zodat u precies de juiste dinerbank heeft voor uw interieur!

Maatwerk is voor partikulieren heel belangrijk. Heeft men in een horecaprojekt, kantine of kantoor vaak genoeg ruimte om dinerbanken te plaatsen, Thuis is dit vaak niet het geval. Zo kunnen wij dinerbanken op de centimeter nauwkeurig voor u maken zodat u alle ruimte optimaal benut. Zelfs voor klein behuisden Maken wij dinerbanken op maat Zodat alles tot in de puntjes klopt met de ruimte. U ook nog eens ruimte doordat er niet meer geschoven hoeft te worden met stoelen. Een op maat gemaakte dinerbank van Sachrell past dus altijd!

Model Orlando
Model Orlando kenmerkt zicht door de banen in de rug. Deze zijn dubbel gestikt en standaard zijn deze recht en vertikaal geplaatst. Echter.... op verzoek kunnen ze ook een andere vorm hebben of een andere positie hebben in de rug. Laat uw fantasie de vrije loop en ontwerp uw eigen model!

Een dinerbank heeft maar 1 beperking: U dient te beschikken over een tafel met middenpoot. Dit is nodig omdat u de eethoek namelijk in moet kunnen schuiven. Heeft de tafel 4 poten op de hoeken dan zou u de bank niet in kunnen. Desgewenst kunt u bij ons ook een onderstel bestellen om uw tafel aan te passen maar ook voor een komplete tafel op maat gemaakt met middenpoot kunt u bij ons terecht.
Model Miami
Ten slotte model Miami. Recht, strak, voor een eigentijdse inrichting die de uitstraling heeft van vandaag! Laat u niet misleiden door de simpele uitstraling, het design is superstrak en dmv de vele mogelijkheden in kleuren en combinaties van deze kunt u een geheel eigen tint geven aan de uitstraling!

Strak, modern of juist klassiek en tijdloos? Model en kleur bepalen veelal de stijl van onze dinerbankenbanken. Van Fifties tot klassiek engels, het ontwerp van onze meubelen is tijloos. Iedere stijl van uw keuken kan gecombineerd worden met 1 van onze ontwerpen in maar liefst honderden kleuren. Daarbij komt dat het kunstleer dat wij veelal gebruiken makkelijk schoon te maken is, slijtvast en kleurecht.