SACHRELL

SACHRELL

dinerbanken recht

hoekbanken

speciale dinerbanken

produktinfo

Kleurstalen

prijzen

dealerlijst

Massief houten tafels op maat

dinertafels

Contact


Sachrell Dinertafels op maat

De dinertafels van Sachrell worden op maat gemaakt om precies te passen bij uw interieur en natuurlijk bij uw dinerbank.

Sachrell dinertafels zijn van 38 mm MDF (medium density fiberboard), deze krijgen aan beide zijden een laag HPL (high pressure laminate) welke wordt geperst met een druk van rond de 300 bar. Zo ontstaat een zwaar, massief tafelblad met grote stijfheid. Het blad wordt dan 40 mm (4 centimeter) dik en heeft geen opgedikte randen. De rand bestaat uit glad, massief aluminium wat wordt verlijmd aan de zijkant van het blad. De tafels worden op maat voor u gemaakt en voor de hoeken kunt u kiezen uit haakse hoeken of afgeronde hoeken. Omdat iedere tafel speciaal voor de klant gemaakt wordt zijn zelfs afwijkende vormen mogelijk.

haakse hoeken of ronde hoeken?

voorbeeld van de kleur en voorbeeld van afwijkende maat.
Kleur

Vooralsnog zijn Sachrell tafels er standaard maar in 1 kleur: Blackstone. Omdat HPL (de toplaag die de uiteindelijke kleur heeft) komt in platen van 305 x 125 cm kunt u bij meerdere tafels wel een andere kleur kiezen. U kunt uw HPL dan kiezen uit de collectie van Formica of uit de collectie van Duropal. Let u er wel op dat indien u dit doet u altijd betaalt voor het volle blad van 305 x 125 cm. U creeert dan echter wel een unieke tafel die hoogst waarschijnlijk dan enig in zijn soort is.

Onderstellen

Omdat verschillende maten tafels ook verschillende onderstellen nodig hebben is het mogelijk om uw smaak te realiseren betreffende de poten waar de tafel op staat. Wilt u zwart? wilt u chrome? U bepaalt zelf. Let wel op een eventueel prijsverschil indien u voor een ander onderstel gaat dan aangegeven.