SACHRELL

SACHRELL

dinerbanken recht

hoekbanken

speciale dinerbanken

produktinfo

Kleurstalen

prijzen

dealerlijst

Massief houten tafels op maat

dinertafels

Contact


Sachrell meubelen worden in nederland gemaakt van de allerbeste materialen. Ieder meubelstuk wordt op maat,
speciaal voor de klant gebouwd met vakmanschap en ervaring.


Sachrell dinerbanken


De dinerbanken worden gemaakt van watervaste materialen als underlayment, balkhout en voor de autoindustrie gecertificeerd kunstleer. De zittingen zijn uitgevoerd met nozag binnenvering. Deze veren staan gespannen met een kracht van 30 kg per 10 cm breedte van de bank. Een bank van 2 meter breed heeft dus een spankracht op de zitting van 600 kg. Dit kan enkel gerealiseerd worden door ons speciale procede waardoor wij 10 jaar garantie kunnen geven op de houten frames van uw dinerbanken.
De bekleding bestaat uit kunstleer van duits fabrikaat, gecertificeerd voor de autoindustrie. De autoindustrie is een van de zwaarst gecontroleerde sectoren in de industrie dus alle certificaten benodigd voor onze hoge kwaliteit zijn aanwezig voor de gebruikte materialen. Een ander groot voordeel van een dinerbank van Sachrell is dat iedere bank bestaat uit 7 onderdelen die afzonderlijk van elkaar opnieuw bekleed kunnen worden in geval van beschadiging. Zo hoeft u dus geen nieuwe bank te kopen indien iemand een beschadiging heeft gemaakt met een scherp voorwerp. Enkel het beschadigde onderdeel kan door ons overnieuw bekleed worden.
Garantie: Bij normaal huishoudelijk gebruik gelden de volgende garanties op de volgende onderdelen:
Frame: 10 jaar
Binnenvering: 10 jaar
bekleding standaard 6-serie: 2,5 jaar (dient bij normaal gebruik langer dan 5 jaar mee te gaan)
bekleding 7 of 8 serie: 5 jaar (dient bij normaal gebruik minimaal 10 jaar mee te gaan)
Sachrell tafels


Sachrell tafels worden gemaakt van massief 38 mm MDF, tweezijdig beperst onder 600 bar met HPL (high pressure laminate) van 0,9 mm dik. High pressure laminate is beter bekend in de volksmond onder de naam formica. Een tafel van Sachrell kan dus het beste vergeleken worden met de kwaliteit van een goed, degelijk aanrechtblad en voldoet aan dezelfde eisen. Het is dus erg krasvast, slijtvast en is makkelijk schoon te maken met dezelfde schoonmaakmiddelen waarmee u uw aanrecht schoonmaakt. De 4 cm dikke tafelbladen worden rondom afgewerkt met een massief aluminium rand, welke wordt verlijmd en geperst aan de zijkant van het blad.